Specialbutik på Amager i København

Frk. Pape er en specialbutik på Amager i København, hvor du finder en bred vifte af specialprodukter. I butikken kan du altid finde inspiration til nye ting. Du finder masser af specialvare, brugskunst, interiør og delikatesser. Om du mangler inspiration til indretningen af hjemmet eller er på udkig efter selvforkælelse, så finder du hvad du søger hos Frk. Pape.

Specialbutik med fairtrade og bæredygtige produkter

Hos Frk. Pape er fairtrade og bæredygtighed vigtigt. Frk. Pape går op i bæredygitghed og fairtrade, og alle produkter er nøje udvalgt og købt med hjertet, så de passer til butikken og vores kunder. Bæredygtighed er vigtigt, og derfor finder du mange bæredygtige vare i Frk. Pape’s specialbutik. Vil du se alle vores bæredygtige vare, så tag et kig forbi butikken på Amager.

Specialiteter du ikke finder andre steder

Hos Frk. Pape finder du specialiteter som du ikke finder andre steder.

At støtte Nordiske brands ligger dybt i Frk. Papes DNA, og derfor finder du som kunde, en masse vare fra Nordiske brands i butikken. Du finder mange vare fra små nyopstartede virksomheder, hvilket betyder at du i butikken finder mange specialvare som du ikke finder andre steder. Er du derfor på udkig efter noget som du ikke kan finde andre steder? Så kom forbi vores butik på Amager og se hvad vi har på hylderne.

Kig forbi butikken Frk. Pape

Vil du se hvilke vare vi har i butikken? Kig forbi Frk. Pape’s specialbutik på Amager i dag. Det er muligt at parkere 30 min. gratis lige udenfor vores dør. Kommer du med offentlige, ligger butikken tæt på Amagerbro Metro st. og bussen stopper lige foran døren.

Hvis du leder efter noget unikt eller har spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 21 20 91 80, mail frkpape.dk@gmail.com eller via vores kontaktformular.