Lyskæde fra Happy Lights med farvede lyskugler

Happy Lights er et mærke, der laver smukke lyskæder med farvede lyskugler, som er håndlavet i Thailand. Lyskæderne kan personliggøres, da der er mulighed for at vælge imellem rigtig mange forskellige farver, og du kan dermed få en lyskæde, som passer præcis til din bolig og som kan give en rigtig hyggelig stemning.

I min butik har du mulighed for selv at sammensætte din helt egen personlige lyskæde fra Happy Lights. Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken på Amagerbro. Den ligger tæt på Amagerbro Metro st., og samtidig går bussen lige til døren, så uanset om du kommer fra Christianshavn eller det øvrige København, kan du nemt komme til butikken. Derudover er der også 30 minutters gratis parkering lige udenfor døren, så kommer du længere væk fra, kan du også sagtens ankomme i bil.

Personliggør din lyskæde fra Happy Lights

Du kan vælge at designe en lyskæde fra Happy Lights til dig selv, så den kommer til at passe 100% ind i din boligindretning, men det er også en oplagt gaveide til en, du holder af. For at personliggøre en kæde fra Happy Lights kan du vælge, hvilke farver der skal indgå i lyskuglerne, og samtidig er der også mulighed for at vælge imellem flere forskellige størrelser; på denne måde kan du skabe det helt rigtige look til din indretning og stil.

Jeg forhandler lyskæderne fra Happy Lights til en meget billig pris, som starter allerede fra 210 kr. Det er væsentligt billigere, end hvad du kan købe dem til i de fleste online shops, og samtidig har du hos mig mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på lyskæden.

Kontakt mig og hør mere eller kig forbi butikken

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at personliggøre en lyskæde fra Happy Lights? Eller kunne du tænke dig et godt tilbud på lige netop den lyskæde, der passer ind i din bolig? Så er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 21 20 91 80 eller e-mail info@frkpape.dk.

Du kan også kigge forbi i butikken indenfor åbningstiderne, hvis du er interesseret i at se lyskæderne fra Happy Lights eller er på udkig efter en anden form for lampe, der kan give hyggeligt lys til din bolig eller andet lækkert interiør.