Delikatesser til enhver smag

Hos Frk. Pape på Amager i København, har vi alle former for delikatesser. Mangler du søde sager eller noget til grillen? Uanset hvilke delikatesse du er efter, kan vi helt sikkert hjælpe dig hos Frk. Pape. I butikken finder du mærker som Summerbird, The Mallows, Karamelleriet og mange flere.

Delikatesser efter sæson

Sortimentet hos Frk. Pape bliver tilpasset efter sæsonen. Er det sommer og grillsæson, finder du lækkerier som passer til grillen. Er det vinter og juletid, finder du delikatesser som passer til julen. Udover et tilpasset sortimentet til sæsonen, finder du også hele året rundt delikatesser som chokolade, kaffe, the, brødblandinger og meget mere.

Giv delikatesse som værtsgave

Står du og mangler en værts- eller værtindegave? Kig forbi Frk. Pape for at finde den helt rigtige delikatesse som gave. Hvem sætter ikke pris på chokolade fra Summerbird, specialøl eller en god flaske vin? Vi hjælpe dig med at finde den værts- eller værtindegave som passer til dit behov og pengepung.

Gavekurv fyldt med delikatesser

Vil du give en gavekurv med en masse lækre delikatesser? Kig forbi butikken og få en gavekurv til ham eller hende. Få en gavekurv fyldt med lækre delikatesser, og hvor der er noget for enhver smag. En gavekurv med delikatesser er den perfekte gave til ham eller hende. Vi har lækre delikatesser som vin, chokolade, øl og hvad der ellers høre til. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige gave. 

Hvis det ikke er en gavekurv med delikatesser du er efter, har vi også brugskunst og specialvare. 

Kig forbi butikken for inspiration

Kig forbi butikken på Amager for at finde inspiration. Du bliver helt sikkert fristet af alle de lækre delikatesser som du finder hos Frk. Pape. Søger du efter noget helt bestemt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 21 20 91 80, mail frkpape.dk@gmail.com eller via vores kontaktformular.